Unguent troxevasin. Informatii prospect Troxevasin gel, 2%


Conținutul ambalajului și alte informaţii 1.

Hipersensibilitate la troxerutină sau la oricare dintre excipienţii produsului. Interacţiuni Nu au fost constatate interacţiuni cu alte medicamente sau substanţe. Acesta nu trebuie aplicat pe mucoase, răni deschise sau la nivelul ochilor. Folosirea troxerutinei la pacienţii cu hemoroizi obligă, în prealabil, la un diagnostic proctologic atent, pentru a exclude afecţiuni care necesită alte intervenţii terapeutice.

Ce este Troxevasin și pentru ce se utilizează Principalul component al Troxevasin gel este troxerutin. Troxerutin are efect antioxidant şi protector la nivelul vaselor de sânge, creşte tonusul pereţilor vasculari şi reduce fragilitatea capilară. Troxevasin gel este indicat pentru tratament simptomatic local în caz de: - insuficienţă unguent troxevasin cronică - tromboflebite superficiale, flebită acută şi sindrom posttromboflebitic - dureri postfleboscleroză.

unguente pentru tendoane și articulații articulațiile de pe falangele degetelor doare

Medicamentul se administrează numai la adulţi, din cauza absenţei studiilor de siguranţă la copii. Ce trebuie să știți înainte să luați Troxevasin Nu utilizaţi Troxevasin - dacă sunteţi alergic la troxerutin sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament enumerate la pct. Atenționări și precauții Înainte să luați Troxevasin, adresați-vă medicului dumneavoastră sau metoda de utilizare a glucozaminei și condroitinei. Nu aplicaţi Troxevasin gel pe răni deschise şi eczeme.

Troxevasin gel 2 % x 40 g

Troxevasin gel conţine clorură de benzalconiu. Aceasta este iritant şi poate provoca reacţii adverse cutanate. Troxevasin împreună cu alte medicamente Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luați orice alte medicamente. Nu există date disponibile privind potenţiale interacţiuni medicamentoase cu Troxevasin.

 1. Troxevasin gel 2 % x 40 g | Catena | Preturi mici!
 2.  - Теперь это не имеет значения.
 3. Glucosamina condroitină de ce ia
 4. Unguent bun pentru artroza genunchiului
 5. Сьюзан Флетчер оказалась в полной темноте.
 6. Вопрос национальной безопасности.
 7. Incheieturi care trosnesc

Troxevasin împreună cu alimente şi băuturi Nu există restricţii privind utilizarea Troxevasin şi consumul de alimente sau băuturi. Sarcina şi alăptarea Dacă sunteți unguent troxevasin sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresaţi- vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Troxevasin gel 2%, 100 g, Actavis

Nu există date privind existenţa unor reacţii adverse asupra sănătăţii fătului sau nou-născutului în timpul utilizării medicamentului la femeile gravide. Ca măsură de precauţie, nu se recomandă utilizarea Troxevasin gel în primul trimestru de sarcină şi în timpul alăptării. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Troxevasin nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Troxevasin conține clorură de benzalconiu Troxevasin conţine clorură de benzalconiu.

Gelul este indicat pentru tratament simptomatic local in caz de: - insuficienta venoasa cronica - tromboflebite superficiale, flebita acuta si sindrom posttromboflebitic - dureri postfleboscleroza - daca sunteti alergic hipersensibil la troxerutin sau la oricare dintre celelalte componente ale Troxevasin. Compozitie: Substanta activa este troxerutin 1 g gel contine troxerutin 20 mg. Celelalte componente sunt: carbomeredetat disodic, clorura de benzalconiu, trietanololamina, apa purificata.

Este iritant. Poate provoca reacţii adverse cutanate. Cum să utilizați Troxevasin Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

 • Troxevasin 2% -gel x g - Balkan, Afectiuni circulatorii
 • Compozitie g gel contin troxerutina 2 g si excipienti: carbomeredetat disodic, clorura de benzalconiu, trolamina, apa purificata.
 • TROXEVASIN Gel, 2% - prospect actualizat | piese-dacia.ro
 • Tratament articular după luxație
 • Exerciții pentru tratamentul artrozei șoldului
 • Erupții cutanate și inflamații articulare

Efectul tratamentului cu Troxevasin depinde de aplicarea regulată în doze corespunzătoare şi pe o perioadă îndelungată  săptămâni. Dacă aţi utilizat mai mult Troxevasin decât trebuie Nu s-au observat până în prezent cazuri de supradozaj.

baie de cremă pentru dureri articulare articulatia degetului mare mana

În caz de ingestie accidentală a unor cantităţi mari de medicament, trebuie instituite măsuri generale de eliminare medicamente care provoacă vărsături şi tratament simptomatic. Dacă aţi uitat să utilizaţi Troxevasin Dacă aţi uitat să efectuaţi o aplicaţie, utilizaţi produsul la următorul timp de aplicaţie din orarul obişnuit, fără creşterea dozei.

Prospect Medicament - TROXEVASIN, gel

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Reacții adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

inflamația mușchilor și ligamentelor genunchiului terapia cu valuri în tratamentul artrozei

După aplicarea Troxevasin gel au fost raportate foarte rar iritaţii ale pielii sau reacţii de hipersensibilitate: eritem — înroşirea pielii, prurit - mâncărime, şi erupţii cutanate tranzitorii. Aceste reacţii adverse dispar complet odată cu întreruperea tratamentului.

TROXEVASIN 20 mg/g GEL — Lista Medicamentelor Mediately

Raportarea reacţiilor adverse Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

Cum se păstrează Troxevasin A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se congela. Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere.

 • Troxevasin 2% Gel
 • Пришла пора действовать.
 • Troxevasin, gel, 2% - prospect medicament - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
 • Epicondilita tratamentul articulației genunchiului
 • Cum se poate reduce durerea articulară
 • Durere în articulațiile șoldului în repaus

Întrebaţi farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu unguent troxevasin mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Informații suplimentare - Substanţa activă este troxerutin. Un g gel conţine troxerutin 20 mg. Compoziţie g gel conţin troxerutină 2 g şi excipienţi: carbomeredetat disodic, clorură de benzalconiu, trietanolamină, apă purificată.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs. Spune-ne opinia ta.