Tratament apicol


În prevenirea şi combaterea ectoparaziţilor acarieni, căpuşe, păduchi Se utilizează numai diluat, bine omogenizat.

tratament apicol

Soluţia se prepară în momentul utilizării. Se toarna in recipientele aparatelor de tip Furetto,Difureto sau Fogger. Se repeta tratamentul la odata la 7 zile 3 tratamente la 7 zile distanta.

tratament apicol

Ultimul tratament trebuie efectuat in lipsa puietului capacit. Atentionari speciale: dupa utilizare se scoate solutia cu amitraz  dispozitivele de tratamentse si se spala cu ulei de parafina. Se dau cateva fumuri doar cu ulei de parafina pentru a curata teava.

tratament apicol

Daca se lasa solutia cu amitraz in aparat intre tratamente exista posibilitatea ca amitrazul sa infunde teava prin procesul de cristalizare. Pentru eliberarea produselor medicinale tratament apicol uz veterinar-apicol Taktic, Varachet Forte, Mavrirol, Protofil este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar.

Daca nu dispuneti de o nota de comanda, acesta poate fi eliberata de medicul veterinar tratament apicol firmei noastre contra sumei de 10 lei. Daca nu aveti stupina autorizata sanitar veterinar, putem sa va recomandam o farmacie veterinara care va poate vinde medicamente apicole, tratamentul articular avicenna nota de comanda.

tratament apicol

Preturile sunt putin mai ridicate in comparatie cu depozitul nostru farmaceutic. Pentru eliberarea acestor medicamente  este tratament apicol o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar. Va oferim consiliere pentru  obtinerea acestor documente.

tratament apicol