*** Piese-Dacia.RO - portalul de piese auto Dacia in care toti vanzatorii de piese Dacia din Romania, inscrisi pe acest site, ofera solutii pentru fiecare cerere online receptionata aici. ***

2. Analizeaza ofertele. Comanda cea mai potrivita oferta.

Ai primit o multime de oferte,toate intocmai cum ai cerut! Vi se pare incredibil ca dupa o simpla cerere de oferta, insa exacta in cele cerute, vi se aseaza in fata multime de oferte? Va uimeste rapiditatea cu care este rasplatit efortul minim de a cere din confortul casei sau al biroului, fara cautari pe internet, intomiri de liste de furnizori, drumuri in cadrul programului de lucru "al lor"? Sa nu va uimeasca, ci acesta sa vi se para firescul implicarii minime a unui cleint care ne trece pragul, fie si online! Si inca nu am spus tot!

Ce fac cu aceste oferte primite? Daca regasiti oferte care va multumesc, atunci actionati in consecinta. Daca ofertele mai necesita ajustari calitative, cantitative sau de pret, cereti! Aceasta este singura regula aici, in locul in care clientul Dacia este tratat dupa bunul sau plac!

Trimite comnada finala! Atunci cand aveti in fata oferta perfecta, actionati: trimiteti comanda spre a fi livrata acolo unde doriti! Comanda poate fi livrata la domiciliu, la birou, la service-ul Daciei sau acolo unde sunteti dumneavostra sau masina dumneavostra. In mod exceptional, daca furnizorul va este aproape sau aveti nevoie de piese acum, puteti ridica pachetul direct de la sediul furnizorului. Achitarea sumei se face dupa ce ati verificar conformitatea coletului cu cea a comenzii.

  Probabil cel mai simplu mod de a primi si btine oferta cea mai potrivita la pretul cel mai mic este aici! De ce sa nu profiti? Crezi ca nu vei primi raspunsul potrivit? Cere-l, si pe acela il vei primi! Crezi ca vei primi prea multe oferte pe emailde care nu ai timp sa te ocupi? Cere sa ti se trimita exact ceeace doresti, eventual in limite de pret. Crezi va dura o vesnicie pana ajung piesela efectiv la dumneavostra? In cazul in care livrarea se face in aceeasi localitate sau acelasi judet, comanda poate fi primita chiar in aceeasi zi! Crezi ca "dincolo este mai ieftin"? Foarte putin probabil, asu cel putin pare ilogic atat timp cat piese-dacia.ro este locul uinde cei multi - vanzatorii, stau la dispozitia celui unu - clientul, toti "concurand" pentru el! Sunteti in locul potrivit! Bucurati-va de confortul pe care il oferim in mod gratuit!
 • adauga magazin piese Dacia
 • adauga magazin online Dacia
 • adauga distribuitor de piese
 • adauga service Dacia
 • adauga parc dezmembrari
 • promoveaza serviciile
 • promoveaza piese de schimb
 • toate cererile clientilor vin pe emailul dumneavostra!
 • 100% GRATUIT! 100% pentru DACIA!