Mucusat articular


infecție cu simptome de durere articulară

Discutaţi mucusat articular medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Mucosat este administrat intramuscular de către un medic sau un asistent medical.

Ce cantitate de condroitină sulfat de sodiu vi se va administra?

inceput artroza

Doza iniţială: 1 ml intramuscular mg condroitină sulfat de sodiu 3 injecţii peste 1 zi; Doza de întreţinere: 2 ml intramuscular mg condroitină sulfat de sodiu la o toleranţă bună, începând cu a 4 injecţie, peste 1 zi.

Cura de tratament — injecţii. Cure repetate — peste 6 luni. Mucusat articular întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

mucusat articular

Dacă utilizaţi mai mult Mucosat decât trebuie Medicul dumneavoastră va decide ce doză este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. O doză prea mare de condroitină sulfat de sodiu poate provoca sângerare la locul injectării. În acest caz este sufucientă reducerea dozei sau întreruperea administrării condroitinei sulfat de sodiu.

deteriorarea parțială a meniscului tratamentului articulației genunchiului

La pacienţii cu predispoziţie pot să apară reacţii alergice, ce necesită întreruperea administrării condroitinei sulfat de sodiu. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă încetaţi să utilizaţi Mucosat Nu există informaţii privind apariţia reacţiilor adverse după încetarea bruscă a tratamentului cu condroitină sulfat de sodiu.

gel cremă articulară

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.